Hospůdka U Kovárny
RESTAURACE ROZVOZ S SEBOU

Hospůdka U Kovárny
Navigovat Navigovat Facebook

Lešetín I 610, 76001 Zlín


Telefon: +420 775 95 49 45
E-mail: hospudka@ukovarny.cz
Web: www.ukovarny.cz

Hospůdka U Kovárny byla založena jako rodinná firma v roce 1993 a název vznikl na popud místních starousedlíků a sousedů, kteří si ještě pamatovali, kdy naproti naší hospůdky stála kovárna, kterou si zřídil i s bytem z bývalé stodoly kovář František Bartík. V této kovárně se pracovalo ještě po 2.světové válce.

V naší restauraci, kterou se snažíme vést v rodinném duchu, se nachází asi 60 míst a v letních měsících jsou zde pro naše hosty připraveny ještě dvě letní zahrádky s dalšími 50 místy.

Bude nám ctí i potěšením nabídnout vám rovněž uspořádání akcí pro větší společnost, např. svatby, firemní večírky, oslavy jubileí, promoce apod. - neváhejte a napište si pro bližší nezávazné informace.

Jelikož jsme se od 1.5.2008 stali dobrovolně nekuřáckou restaurací, ještě více jsme se zaměřili na náš jídelní lístek s tradičními českými pokrmy i moderními trendy úpravy jídel se zárukou čerstvosti všech používaných surovin. Samozřejmostí jsou i nabídky poledního menu.

Dále bychom vám chtěli nabídnout skvělé pivo z pivovaru Černá Hora a také Plzeňský Prazdroj, který si u nás můžete nechat načepovat na jeden zátah tzv. „na hladinku“. Jde o málo rozšířený styl, zejména na Moravě, ale přitom je to nejlepší a nejšetrnější způsob čepování piva. Výsledkem je pivo o ideální teplotě 7°C a s krásnou pěnou podobnou mléku.

Rádi Vás uvítáme v naší Hospůdce a budeme se snažit, abyste od nás odcházeli spokojeni.

Těšíme se na Vaší návštěvu.