Derflanské otevřené sklepy 2020 (Sady, Uherské Hradiště)


23.5.2020 14:00 - 20:00
Derflanské otevřené sklepy 2020 (Sady, Uherské Hradiště)
Vinařství Medek
Navigovat Navigovat
Pozor, poprvé spustíme předprodej vstupenek! Tak se přidejte do události, ať vám nic neuteče.

Přijďte si užít poklidné odpoledne s vínem — 7 vinařů na 1 kilometr, to si můžete projít opravdu loudavým krokem. Degustujete pod širým nebem i v příjemně chladivých sklepích.

Vinaře máte vždycky po ruce, abyste mohli diskutovat o víně i životě. Vzorky naléváme bez čekání a vy sami si určujete tempo koštu. Vína jsou dobrá, o tom svědčí 120 vítězných medailí, které jsme si odvezli z okolních výstav v roce 2018 a 35 zlatých medailí, které nám hodnotitelé udělili na naší Derflanské výstavě vín.

Za předchozí 3 ročníky se nám sešlo hodně chvály a letos to zkusíme posunout ještě dál. Poznámek, co vylepšit, máme docela dost :-)

Piknik bude jasná volba, doporučujeme vzít deku a svačinu a užívat si pěkného prostředí s vychlazeným vínkem v ruce. Čepovaná voda zdarma je samozřejmostí, stejně jako domácí pomazánky, vinné pečivo a další dobroty k zakousnutí.

Pro kreativce tu máme soutěž o nejkrásnější fotku (pravidla jsou na www.vinarisady.cz). Skleničkou a mapkou si vás vybavíme. Vstupné 100 Kč a 0,5 dcl vzorek od 10 Kč.

Podobné události