BUSFEST: Ujetý festival v trolejbusech


24.4.2020 14:00 - 25.4.2020 04:00
BUSFEST: Ujetý festival v trolejbusech
Zlín
Navigovat Navigovat
Busfest žhaví motory do nové dekády

Již jedenáctý ročník ujetého hudebního festivalu rozproudí ulice Zlína v pátek 24. dubna 2020. Busfest pro návštěvníky chystá nezapomenutelnou party ve třech jedoucích trolejbusech s živými kapelami a zpěváky přímo na palubě. Jízda však pokračuje i mimo palubu v podobě stejně rozjeté afterparty v centru industriálního Svitu.

Busfest loni oslavil své jubileum a letošním rokem vstupuje do nového desetiletí. Za téměř 11 let své existence se stal srdcovou záležitostí pro davy věrných fanoušků. Festival má jednoduchý, ale za to unikátní koncept. Tři trolejbusy, tři interpreti, tři hudební žánry a tři okružní jízdy ulicemi Zlína. Díky tomu si každý přijde na své a může si Busfest užít podle vlastního gusta. Ať už se rozhodne všechny trolejbusy vystřídat nebo se nebude moct nabažit jednoho koncertu, můžeme zaručeně slíbit, že to bude legendární jízda.

V minulých letech otestovali zlínskou infrastrukturu hoši z Tata Boys, McGey nebo Paulie Garand a spousta dalších skvělých interpretů se již třese na to, aby mohli i oni na Busfestu vystoupit. „Přípravy jsou v plném proudu a celý tým ustavičně pracuje na tom, aby byl program ještě nadupanější, než minulé ročníky. Už se nemůžeme dočkat, až společně Busfest odpálíme.“ říká letošní hlavní manažer projektu Víťa Toř, který se na organizaci podílí se studenty Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Busfest ovšem není jen o koncertech na kolech. Na trolejbusové točně bude přichystán bohatý doprovodný program v podobě dalších koncertů a pravé festivalové skvosty z oblasti gastronomie a to jak v pevné, tak i tekuté formě. Poslední jízda však nezamíří na točnu, ale zakončí svou cestu přímo před branami nově vzniklého alternativního prostoru a kavárnobaru Jedním tahem, kde bude na fanoušky pevné půdy pod nohama po všech třech ujetých jízdách čekat afterparty s další porcí hudby a DJs.

Pro více informací a fotek z minulých ujetých ročníků stačí mrknout na náš web busfest.cz nebo navštívit Facebook či Instagram.

Kristýna Cahlíková
PR Manager Busfest
+420 720 506 876
cahlikova@busfest.cz

Podobné události