SASHA VEE ✶Star Club Flip✶


22.12.2017 22:00 - 23.12.2017 05:00
SASHA VEE ✶Star Club Flip✶
Star Club Flip
Navigovat Navigovat
DJ Sasha Vee poprvé ve Star Club Flip!

SASHA VEE
Progressive a groovy house music DJ a producent s úspěšnou hudební produkcí a zkušenostmi z parties po celé Evropě.

PAST TOURS
Sashův set si mimo jiné užili hosté v klubech a na festivalech jako ULTRA Europe Countdown @ Ministry of Fun (SK), Cream @ BCM Planet Dance Mallorca (10. nejlepší klub světa 2017), Retro Music Hall (CZ), SaSaZu (CZ), Duplex (CZ), Festival Do Crato (Portugalsko), Wahm (Qatar), Ferre (Polsko), Kufa (Švýcarsko) a Oscar Club (Švédsko),
kde se vystřídal na stage se jmény jako jsou Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand, Chris Lake, Plastic Funk, Tom Staar, Billy The Kit, Shermanology, Tom Novy, Patrick Hagenaar, Flava & Stevensson nebo Christopher S.

PRODUCENT
Sashova skladba Khooma pokořila 11. příčku prestižního Progressive House žebříčku největšího DJ-shopu světa Beatport. Celkově Sasha vydal přes 10 skladeb u různých labelů např. z USA, Francie nebo Švýcarska.

ULTRA EUROPE COUNTDOWN
Ultra Music Festival není třeba příliš představovat. Jedna z největších tanečních světa každoročně přivítá absolutní špičku světových DJs a miliony fanoušků po celém světě. Sasha své jméno s tímto fenoménem spojil během Ultra Europe Countdown, tedy evropské tour festivalu.

VIBE JAM RADIO SHOW
Sasha Vee působil na nejoblíbenější české taneční stanici Dance radio, které vysílá mimo jiné také DJské show Hardwella, MYNC či Armina van Buurena. Show v 55 epizodách představila řadu DJ setů a hostů.

ODKAZY
https://www.facebook.com/sashaveemusic
https://www.instagram.com/sashaveeofficial
https://soundcloud.com/sasha-vee
https://www.sashavee.cz

Máme radost, že se 22.12. 2017 Sasha vrací právě do Zlína, kde jeho kariéra začala a vystoupí premiérově v našem Star Club Flip ??

O support se postarají oblíbení djs:
Pietri
Spike & Meyw
Dark

Vstup 16+
Vstupné 100 Kč

Podobné události