Kafec Zlínský
BARY A KAVÁRNY

Kafec Zlínský
Navigovat Navigovat Facebook

T.G.Masaryka 2433, Zlín


Telefon: 776733353
E-mail: zlinsky@kafec.cz
Web: www.kafec.cz

OTEVŘENO MÁME Po-Pá: 8.00 – 20.00 So-Ne: 9.00 – 20.00

A co u nás najdete? Výběrovou kávu, espresso i fitrovanou kávu, snídaně (od 8h do 12h, víkendy a svátky od 9h do 13h), dezerty a wafle vlastní výroby a další specialitky z našeho menu - stačí si vybrat. Těšíme se na vás!
Říkají nám baristé a breweři. Kým jsme doopravdy? Partou lidí, která miluje kávu a posílá to dál. Do kávy vidíme trochu víc než většina našich hostů. To se snažíme změnit. Právě proto pořádáme pravidelné přednášky a workshopy o kávě, abyste i vy mohli objevit kouzlo našeho světa.

SRDCE KAFECU - VY VŠICHNI
Neustále se učíme poznávat nová zákoutí kávy a šířit dobré jméno kavárny na soutěžích a festivalech. Ducha podniku dělá i usměvavá obsluha, která vám s výběrem kávy u stolu trpělivě pomáhá klidně i několik minut. Za Kafecem stojí i skvělé kuchařky s recepty svých babiček, vždy nápomocná provozní nebo obětavá kolegyně na noční úklid. Všichni ti se dennodenně starají o to, abyste si svoji kávu vychutnali všemi smysly. A rádi se k nám vraceli.

NA SNÍDANI, NA SCHŮZKU I NA RANDE
Přijďte k nám ochutnat snídaně, výběrovou i filtrovanou kávu, dezerty vlastní výroby, výborné wafle a další specialitky našeho menu. Těšíme se na vás!