Golden Cafe
BARY A KAVÁRNY

Golden Cafe
Navigovat Navigovat Facebook

Náměstí Míru 174, Zlín


Telefon: 571817201
E-mail: info@goldencafe.cz

Nová stylová kavárna s nabídkou prvotřídních horkých nápojů, včetně pravých sypaných čajů značky OXALIS připravované jak za tepla,tak i ve formě ledových čajů dochucených pouze čerstvým ovocem. Jako novinku podáváme pravou belgickou horkou čokoládu připravovanou z čokoládových bobulí, nikoliv v práškové a jiné formě, ohromí Vás pestrá nabídka alko i nealko nápojů, freshů, domácích limonád, mléčných koktejlů a dalších lahůdek, které k příjemnému posezení u dobré kávy patří.
V nabídce je rovněž snídaňové menu spolu s kartou plnou desertů, ke kterým stále přidáváme nové nápady s obměnou receptů, které jsou pečeny a připravovány přímo u nás,proto Vám garantujeme vždy 100% čerstvost desertů a naprosté vyloučení jakýchkoliv jinde zakoupených polotovarů. Přijímáme také objednávky na pečení desertů (pouze osobně,ne telefonicky). Můžeme se pochlubit také naším důkladně proškoleným personálem, díky absolvování Kávového kurzu ,,Latté art,, s dvojnásobnou mistryní České republiky Petrou Veselou v přípravě kávy, Vám kdykoliv můžeme předat veškeré znalosti kávy, pražení, chuti a trochu Vám napomoci zamilovat si kávu tak, aby se stala Vaší každodenní příjemnou součástí dne.
Dále Vám také můžeme nabídnou široký výběr nejlepších vín,vybraných za pomocí jedenáctinásobného vítěze sommelierských soutěží v ČR, vítěze mistrovství světa, Habanosommelier 2004 – Kuba a soudního znalce v oboru vín pana Ivo Dvořáka,jehož kurzem ,,Sommelier,, jsme také prošly.
Jsme kavárna nekuřácká, avšak pro kuřáky máme také připraveno venkovní posezení na terase.
Vždy Vás rádi uvítáme a věříme, že se k nám budete rádi vracet.
* Personál Golden Cafe *