RESTAURACE

Potrefená husa
Tř. Tomáše Bati 201, Zlín

St 26.6.
Květákový krém s krutony 20 Kč
1. Tip šéfkuchaře: steak z uruguajského hovězího masa s grilovanou zeleninou, americkým bramborem a pepřovou omáčkou 179 Kč
2. Pečená kuřecí čtvrtka alla kachna s červeným a bílým zelím, domácí houskový knedlík 119 Kč
3. Vepřová směs s paprikou, cibulí, žampiony, jarní cibulkou a dušenou jasmínovou rýží 119 Kč
4. Salát týdne: mexický salát s cherry rajčaty, kukuřicí, kuřecímí kousky sweet&chilli, zakysanou smetanou a křupavou pšeničnou tortillou 139 Kč

Čt 27.6.
Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi a zeleninou 20 Kč
1. Tip šéfkuchaře: panenka v úpravě sous vide se smetanovo liškovou omáčkou a pečeným bramborem 179 Kč
2. KUŘECÍ SATAY špíz z kuřecích stehýnek marinovaný v sladko-kyselé omáčce s koriandrem a dušenou jasmínovou rýží 119 Kč
3. Vepřová kotleta na čerstvých bylinkách a paprice se s bramborovo karotkovým pyré a letním salátkem 119 Kč
4. Salát týdne: mexický salát s cherry rajčaty, kukuřicí, kuřecímí kousky sweet&chilli, zakysanou smetanou a křupavou pšeničnou tortillousalát týdne: mex... 139 Kč

Pá 28.6.
Valašská kyselice 20 Kč
1. Tip šéfkuchaře: tagliatelle s vepřovou panenkou, sušenými tomaty, bazalkovým pestem, česnekem a sýrem grana 169 Kč
2. Smažené kuřecí Cordon bleu s novým pažitkovým bramborem a naší tatarskou omáčkou 119 Kč
3. Kynuté borůvkové knedlíky s tvarohem se zakysanou smetanou, cukrem a přepuštěným máslem 119 Kč
4. Salát týdne: mexický salát s cherry rajčaty, kukuřicí, kuřecímí kousky sweet&chilli, zakysanou smetanou a křupavou pšeničnou tortillousalát týdne: mex... 139 Kč