|
Kulajda 0, 22l |
20 Kč |
1. |
Tip šéfkuchaře: hovězí flank steak s grilovanou zeleninou, pepřovou omáčkou a americkými brambory 160g |
179 Kč |
2. |
Bramborové noky se sýrovou omáčkou, listovým špenátem a kuřecími kousky 350g |
139 Kč |
3. |
Smažené žampiony s hranolky a naší tatarskou omáčkou 300g |
129 Kč |
4. |
Salát týdne: řecký salát – rajčata, okurky, ledový salát, červená cibule, černé olivy, sýr feta, čerstvý koriandr, opečený pita chléb 350g |
159 Kč |
5. |
Kuřecí řízečky obalené v panko strouhance se salátem z karotky, ředkve, nakládaných okurek a zelí s mačkaným bramborem, se zakysanou smetanou a mladou cibulkou 0, 2kg |
169 Kč |
6. |
Podmáslový řízek z krkovičky v bylinkové strouhance s mačkaným bramborem, se zakysanou smetanou a mladou cibulkou0, 2kg |
169 Kč |
7. |
Vídeňský řízek z telecí kýty, smažený na přepuštěném másle, podávaný s lehkým bramborovým salátem 0, 2 kg |
189 Kč |