Potrefená husa

Po 17.1.
Kapustová polévka s valašskou klobásou a bramborem 0, 22l 30 Kč
1. Tip šéfkuchaře: penne arabiata s proscuittem, drcenými tomaty a sýrem grana padano 300g 149 Kč
2. Krůtí soté se žampiony a kořenovou zeleninou, houskový knedlík 150g 139 Kč
3. Husarská roláda, bramborová kaše, okurkový salát 180g 149 Kč
4. Salát týdne: variace listového salátu s bylinkovým dresinkem, grilovaný hermelín, bagetka 350g 159 Kč
5. Burgundská vepřová pečeně s bylinkovými bramborovými noky 150g 169 Kč

Út 18.1.
Rybí krém s krutony a muškátovým oříškem 0, 22l 30 Kč
1. Tip šéfkuchaře: konfitovaná krkovice s listovým špenátem, bramborovo houskový knedlík 180g 159 Kč
2. Pečené kuřecí paličky na tomatové salse, podávané na špekové tarhoni 250g 139 Kč
3. Smažený uzený sýr, domácí hranolky, majonéza s pečeným česnekem 100g 139 Kč
4. Salát týdne: variace listového salátu s bylinkovým dresinkem, grilovaný hermelín, bagetka 350g 159 Kč
5. Burgundská vepřová pečeně s bylinkovými bramborovými noky 150g 169 Kč

St 19.1.
Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi a zeleninou 0, 22l 30 Kč
1. Tip šéfkuchaře: kančí ragú se smaženými bramboráčky 180g 169 Kč
2. Steak z vepřové kotlety na omáčce z pravých hříbků s pečeným bramborem 180g 139 Kč
3. Hovězí játra na cibulce a slanině, jasmínová rýže, rajčatový salát 180g 139 Kč
4. Salát týdne: variace listového salátu s bylinkovým dresinkem, grilovaný hermelín, bagetka 350g 159 Kč
5. Burgundská vepřová pečeně s bylinkovými bramborovými noky 150g 169 Kč

Čt 20.1.
Cizrnová s bramborem a anglickou slaninou 0, 22l 30 Kč
1. Tip šéfkuchaře: filet z aljašské tresky s grilovanými keříkovými rajčaty, batátové pyré 150g 189 Kč
2. Trhaná slepice na smetaně s petrželkovými těstovinami 150g 139 Kč
3. Bůček, moravské zelí, houskový knedlík 180g 149 Kč
4. Salát týdne: variace listového salátu s bylinkovým dresinkem, grilovaný hermelín, bagetka 350g 159 Kč
5. Burgundská vepřová pečeně s bylinkovými bramborovými noky 150g 169 Kč

Pá 21.1.
GULÁŠOVÁ 0, 22l 30 Kč
1. Tip šéfkuchaře: kuřecí prsní steak protknutý chřestem na holandské omáčce, zámecké brambůrky s pažitkou 200g 149 Kč
2. Telecí kostky na portském víně a kořenové zelenině, basmati rýže 150g 149 Kč
3. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše s pastinákem 150g 139 Kč
4. Salát týdne: variace listového salátu s bylinkovým dresinkem, grilovaný hermelín, bagetka 350g 159 Kč
5. Burgundská vepřová pečeně s bylinkovými bramborovými noky 150g 169 Kč